Prof. Dr. İpek İlkkaracan ile "Türkiye'den Eşit Bakım Emeği için Bir Öneri: Mor Ekonomi"

Tarih:  -

Etkinliğimiz, Eşit Bakım Emeği Günü Girişimi’nden (Equal Care Day Initiative) Almut Schnerring’in Eşit Bakım Emeği Günü’nün nasıl başladığı ve ilerlediği hakkında bilgilendirici konuşması ile başlayacak. Daha sonra TED Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları Merkezi’nde kısmi zamanlı çalışma burslu öğrenciler olarak görev alan Büşra Seray Düzyol ve Hayriye Çukurlu, merkezin eşit bakım emeğine yönelik çalışmalarından bahsedecekler. Genel çerçevenin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi’nden (İTÜ) Prof. Dr. İpek İlkkaracan, “Türkiye'den Eşit Bakım Emeği için Bir Öneri: Mor Ekonomi” başlıklı konuşmasını gerçekleştirecek.

Tarih: 01 Mart 2022, Salı

Saat: 14:00

Kayıt formunu doldurmak için tıklayınız.

Etkinlik İngilizce olarak başlayacak ve Türkçe olarak devam edecektir.